Ο Μπακογιάννης στην Αθήνα μπορεί να μην έφτιαξε “μεγάλο περίπατο”, έκανε όμως μεγάλα ποτάμια… (βίντεο)

Χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας. Κυκλοφοριακά προβλήματα έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη εως και την οδό Χαμοστέρνας.

Επιπλέον, για τον ίδιο λόγο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Συγγρού. Η Αστυνομία προχώρησε λόγω συσσώρευσης υδάτων στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος του νοσοκομείου Ασκληπείου Βούλας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Έκλεισε προσωρινά ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους. Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

Στα τμήματα Πειραιάς – Ταύρος & Ομόνοια- Κηφισιά διεξάγεται προσωρινά η κυκλοφορία στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ), λόγω εισροής μεγάλης ποσότητας υδάτων στην τροχιά στο τμήμα Μοναστηράκι- Θησείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί